Afbeelding
Crédito: Arthur Habudzik

De maritieme smakenroute

LA ROUTE DES SAVEURS MARITIMES, le goût d'ici is een netwerk gebaseerd op de nauwe band tussen zeevruchten, culinaire kunsten en erfgoed.

La Routes des Saveurs Maritimes

Het idee is eenvoudig maar oprecht: u de kans bieden om de mannen en vrouwen te ontmoeten die onze regio al zo lang vorm geven. Er staat je een prachtige menselijke en vis- en zeevruchtenervaring te wachten!
We hebben een aantal hutten en restaurants geselecteerd die voornamelijk visproducten van lokale producenten en vismarkten serveren.
Het avontuur gaat verder met bezoeken aan zoutmoerassen, eco-musea en toeristische trekpleisters, waar je je kunt onderdompelen in hun respectieve werelden.

Kijk voor meer informatie op de website saveurs-maritimes.com, en geniet van je ontdekkingstocht!

Wist je dat? De restauranthouders op de maritieme smakenroute delen hun recepten met jou, zodat je kunt genieten van onze smakelijke producten wanneer je maar wilt!

Krediet: Fabrice Roux - Le Grain de Sable

Ceviche van mager vlees, oma-appel, Marennes-oesters en groenten

In dit smakelijke en originele recept worden de beroemde Marennes-oesters gecombineerd met de frisheid van oma appels en passievrucht. Dit recept wordt je aangeboden door chef Fabrice Roux, en je kunt meer te weten komen over zijn menu in restaurant Le Grain de Sable in Saint-Georges d'Oléron.

Klaar om te koken!